#SomEspurna

Companyes i companys; amigues i amics;

En l’actualitat, els sectors populars i àmplies capes de la població catalana estem vivint i patint les conseqüències d’una de les crisis més profundes de la història del capitalisme.

Nosaltres, les persones joves, som Cartell_22_maildels sectors de la població més castigada per la mateixa crisi i pels seus efectes. Les polítiques impulsades per les elits polítiques i econòmiques ens priven de qualsevol futur, i ens impossibiliten de qualsevol projecte de vida fins a tal punt que ens veiem obligades, molts de nosaltres, a l’exili econòmic, en la cerca de de noves oportunitats vitals, lluny del nostre país.

Nosaltres no ens resignem a aquesta situació. Ans el contrari: fem front aquest context de crisi econòmica, política i social, juntament amb vosaltres i moltes persones més, lluitant, teixint aliances i construint, dia a dia, projectes alternatius al capitalisme i a la seva fase neoliberal, així com també defensant i lluitant pel dret d’autodeterminació dels pobles.

És en aquest sentit que, juntament amb tots i totes vosaltres, volem donar un nou impuls a la nostra lluita, la lluita de la classe treballadora.

Així, considerem imprescindible endegar col·lectivament un procés de refundació de l’espai comunista juvenil a Catalunya. Un procés compartit, ampli i plural, amb clara vocació de sumar més joves a la lluita en tots els seus fronts i amb una idea cabdal: la necessitat de la unitat per la nostra emancipació i la de la nostra classe.

És per tot això que desitjem compartir amb tu i moltes persones més experiències i reflexions, enriquir-nos mutuament i treballar col·lectivament per trobar encara més punts en comú entre tots nosaltres i, en definitiva, per organitzar-nos i lluitar més i millor amb un únic objectiu: vèncer.

Perquè som l’espurna de la revolució, ens veiem el proper dia 22 a les 16:00h a l’Escola Barrufet (Ptge Vapor Vell, 7, 08028 de BCN).

Visca Catalunya!
Visca la lluita de la joventut treballadora i estudiantil!

Leave a comment