Moviment territorial

Un dels principals objectius de la Comissió és promoure el treball territorial, així doncs s’ha d’anar descentralitzant la feina, reorganitzant i els col·lectius, i promovent la intervenció dels mateixos.

Ens proposem, en primer lloc, la realització d’una anàlisi dels principals moviments juvenils als territoris, i definició d’aquells en els que podem participar de manera coordinada. Així mateix és important radiografiar el nostre treball i organització territorial, amb l’objectiu de facilitar el treball conjunt, de identificar les zones blanques i fer una proposta de reorganització dels col·lectius.

Com a tasques concretes treballarem la proposta de les Assemblees Obertes. Sistematització de les mateixes i impuls i coordinació per a la seva realització. Aquestes assemblees obertes ens ha de permetre reorganitzar a les militàncies aturades sense feina concreta, a la vegada que incorporem al debat a persones properes amb qui compartim diferentes fronts. En segon lloc desenvoluparem una campanya propia pel territori, elaborant discur d’emancipació juvenil (treball, educaciói i habitatge), i participarem de la campanya de StopPujades (Transport) posant esforços en les accions que ja es realitzen, així com promovent noves accions.